NETAPP BRAND ROOM

LOCATION: SUNNYVALE, CA
SIZE: 140 SQ FT
YEAR: 2018

CHALLENGE
NetApp is currently building an innovative and world-class Executive Briefing Center. The team had one small space where they wanted to create a brand room where they could display a few pieces of NetApp branded apparel. The request was to leverage their updated brand so the interior design connects to their visual language.  


The solution was to leverage a 2D element from their visual language and add dimension to it,
creating the focal point of the space. The branded wall unit is composed of varying depths
of gray elm millwork.


Screen Shot 2018-03-11 at 12.10.32 AM-01.jpg

Screen Shot 2018-03-11 at 12.10.43 AM.png

Screen Shot 2018-03-11 at 12.11.14 AM.png

The gray flooring falls within the overall color story of the EBC. Inspired by the new brand look and feel, flooring is created using a grid and three shades of gray out of carpet tiles to add some visual interest to the space.


FINAL DRAWINGS


Each grid on the wall unit allows for a piece of apparel to be showcased. The NetApp mosaic texture
will be used as wallpaper behind the monitor so the NetApp brand can visually coexist when the
customer/partner branding appears on screen, in a subtle way.